1 мин. време за четене


Абонамент за 30дневен КЕТО режим + коучинг по вайбър с Даниела Ерменкова.
Как постигаме тези страхотни резултати ще ви разкажа тук. Не говоря само за трансформацията на тялото, всички диети действат, когато се превърнат в дългосрочен режим. НО…Колко време можем да издържим на глад? Колко време можем да издържим на диетични храни, на лишения от всичко, за което копнеем. В един миг 💥 и се проваляме. Кето с Ерменкова беше мисия започната да задоволи нуждите, желанията и кулинарното его само на един човек. На мен – Даниела Ерменкова. В стремежа си да си докажа, че мога да преобразувам всяка една моя любима рецепта в Кето вариант, че и по-вкусна, аз създадох нещо много голямо. Създадох едно малко общество за всички като мен. Онази порода човеци, които не могат без вкусна храна, не могат да се лишават дългосрочно, уморени от опити и провали.
За няколко месеца почти денонощна работа, 7 дни в седмицата събрах толкова рецепти и опит, че предлагам меню достойно за звезда Мишлен.
Не скромнича 🙂
Как работим?
Закупувате абонамент от официалния ми сайт www.keto-s-ermenkova.com
Създава ви се профил в апликейшън, през който ще получавате 7 дневно меню с перфектно Кето изчислени въглехидрати, протеини и мазнини.
Интересното в моя APP е, че имате съвети от мен. Има списък за пазар+нужните добавки. Има предложения за замяна на продукти. Предложения за добавяне на десерти, салати. Избрани рецепти. Фаст по желание: яйчен или микс с 5г въглехидрат на ден.
Отделно коучингът с мен Ерменкова по вайбър е ежедневна възможност за комуникация до 20ч. Без уикендите. Съветите и подкрепата са важно нещо. Какво да хапвате на ресторант. Как да процедирате, ако ви предстои пътуване. Как да се храните на празник. Така се изгражда режим, мили хора. С помощ от специалист, божествена храна и доверие.
❤️

Вашият коментар

You cannot copy content of this page