-4кг и доста намалени сантиметри

1 мин. време за четене

-4кг и доста намалени сантиметри за 27 пълни дни на режима. Клиентката е със секцио преди близо 6 месеца, качени 25кг повреме на бременността, впоследствие Хашимото и никакво сваляне на килограми, а напротив покачване. Беше на прага на отчаянието.
Според нея килограмите са малко, но налице.
Това което отговорих и на нея ще напиша тук.
Мили мои, режимът @keto_s_ermenkova не е състезание. Това е нов шанс да рестартираме метаболизма си, да опитаме истински кулинарни произведения, а в същото време да топим мазнини и оформяме. Отдайте уважение на тялото си. Дайте му време. Обичайте го! То ще се отблагодари. То не е автомобил, в който се возите и само да натискате газта. Самата дума организъм казва всичко. Трябва да общувате с него и да го почитате.
Принудена съм често да отговарям на въпроси от рода на “защо някой е свалил толкова, а аз не”, “Защо при мен е по-бавно”. Не затова споделям сторитата. Правя го мотивационно, защото това са реални, щастливи хора, изразили своята емоция. Какъв по-хубав стимул от това. Всеки да си каже и аз мога.
От създаването на този профил в Инстаграм аз показвам моя прогрес. Никога не съм твърдяла, че съм направила желаното тяло за 1-2 месеца. Не това е целта ми. Искам да обучавам хората да се хранят по този начин. След като са достигнали целта да знаят, че могат с Кето позволените храни и малки нарушения да живеят без страх.
Не се вторачвайте в тази кетоза. Тя е само за топене на мазнини. Моят съвет към всеки е да опита да се храни с точни изчисления и грамажи докато свали, а после да използва всички рецепти тук или в други страници и да поддържа. Има начин. И той никак не е страшен. Доказвам си го трета седмица в Дубай. Дори с прегрешения, ИМА НАЧИН 🙏🏼

Ваша,
Даниела

You cannot copy content of this page