Режим Баланс

Абонамент режим Баланс

(САМО ЗА ЖЕНИ ИЛИ МЪЖ + ЖЕНА, деца и подрастващи - Приложението работи на 1 устройство )
103лв на месец
 • Режимът може да се използва като пауза от кетозата.
  Режимът може да се използва след спазван Кето режим, при желание да се премине към балансирано хранене.
  Режимът е балансирано хранене, с ниски и само полезни въглехидрати, с повече фибри.
  Режимът НЕ поддържа тялото в кетоза.
  Режимът е подходящ за деца и подрастващи със склонност към или вече натрупано наднормено тегло.
 • Съдържа пълнозърнести изделия(глутен), киноа, бобови култури, мед, кафява захар, яйца(умерено), месо, млечни, един вид плод на ден и много зеленчуци. Няколко рецепти с риба. Нисковъглехидратна пица, тортила, дюнер, тако, паста и ризото. Десерт всеки ден, с възможност за замяна с домашно мюсли или солен тост по избор.
 • Коучинг с Ерменкова по Вайбър включващ “СПОДЕЛЯНЕ НА РЕЗУЛТАТИ И ВЪПРОСИ” един път седмично от понеделник до петък от 10 до 18ч.
 • Менюто с рецепти ще бъде публикувано в личен профил в Web APP с бърз достъп чрез иконка на десктопа на мобилното ви устройство. В профила си ще имате базов списък за пазар, който ще получите предварително, много съвети, информация за замяна на продукти и цели рецепти, как да действате, когато сте на ресторант или пътувате, видео с лично приветствие от Даниела Ерменкова.
 • Менюто за целия период от 30 дни на абонамента ще бъде публикувано наведнъж преди старта на режима.Т ака ще имате удобството да разглеждате различните дни, да подготвяте предварително продуктите за тях и да заменяте рецепти по свой избор, взимайки ги от посочените категории за замяна.
 • Абонаментът включва ПОДАРЪК комплекс от кратки, няколкоминутни, стягащи упражнения, заснети от Даниела Ерменкова.​
 • След изтичане на срока по абонамента профилът се изключва автоматично.
 • Всички закупени режими не подлежат на замяна с друг, дори да не са стартирани. Всеки режим трябва да бъде стартиран в срок до 30дни след датата на закупуване.

You cannot copy content of this page