Как да изберем абонамент?

Всички кето режими на Ерменкова са създадени по изпитана схема и точно определено съотношение между въглехидрати/протеини/мазнини. Ако нямате специфични изисквания (лактозна непоносимост, вегетарианство, веган), стандартния режим и неговия производен Гурме са най-подходящи за вас.

Двата режима са създадени на един принцип и дават чудесни резултати, ако се направят един след друг. Гурме режимът се отличава с това, че е най-нов и е 37дни. С 5 дни повече от стандартния.

Не. Дори е улеснен. Името му идва от подбраните най-добри рецепти, с които се слави Кето с Ерменкова.

Този режим е подходящ за хора, които са били в кетоза поне 4 месеца и имат нужда да рестартират хормона Лептин, който отговаря за горенето на мазнини, за да продължат процеса на отслабване.

Кето детокс е доста краен режим, който има за цел постигане на кетоза, чрез изключване на няколко хранителни групи. Съдържа повече салати, сурова храна, смути всеки ден и е с намален калориен прием. Подходящ е предимно за пролетно/летния сезон.

Детокс режима също има за цел да извади организма от плато. Понякога тялото спира да отслабва, когато в него има токсини, които пречат на процеса. След този режим задължително трябва да останете на стриктно кето поне още 30дни.

Този режим е преходен и има за цел да захрани тялото след период на дълга кетоза, като внимателно и все още рестриктивно се добавят полезни въглехидрати към менюто ви.

Глутенът е напълно забранен в кетогенното хранене.

Нито един кето режим не съдържа глутен.

Всички режими са създадени с един и същ калориен прием. Няма никакво значение с кой ще стартирате, стига да го спазвате отговорно и да сте мотивирани. Най-успешно е дълготрайното спазване на стриктен режим, защото тялото се адаптира около 6-та седмица на кето. След това идват истинските ползи от този тип хранене. Разграждат се мастни депа, сформирани дори в ранна тийнейджърска възраст.

Не. Дори би било най-добре, ако опитвате различните абонаменти и ги редувате. Защото те са изградени на един принцип, но подходите и рецептите са различни.

Да. В Кето с Ерменкова имаме бонусна система за лоялни клиенти. Можете да научите повече ТУК .

 

От днес стартира бонусната система на Keto s Ermenkova. Кето режимите, които създавам са изключително полезни да се спазват в дългосрочен план, за да може всеки един да изгради навици и да достигне оптималните нива на кетозата, за което са нужни поне 6 седмици. С оглед на това екипът ни реши да мотивира и изрази своята благодарност към хората, които ни се доверяват, създавайки кодове за отстъпки за всеки следващ месец на абонамент за режим + коучинг. Като за втория месец отстъпката от цената е -10%, следователно за трети -15% и от четвърти нататаък получавате -20%. Независимо кога сте били наш клиент и колко дълга пауза е направена вие имате право на това намаление. А ние ще се радваме да бъдем отново част от вашия живот. Благодарим!

📎За да се активира отстъпката е нужно да се свържете със съпортите ни, които ще дадат еднократен код за съответния месец.

Когато спазваме кето режим е хубаво той да бъде съчетан с поне 14-16 часов фастинг. Докато тялото е лишено от всякаква храна (освен бронирано кафе), всяка клетка се обновява и всички процеси в него се рестартират. Случва се регенерация. Фастингът подмладява и носи много здравословни ползи. Храненията в режимите са три, в часови диапазон 12-19 ч. Но, има и изключения. Ако страдате от гастрит, ако пиете медикаменти сутрин, които трябва да се приемат с храна, ако ставате много рано и до 12 на обяд вече имате 5-6 часа на крак или пък сте с много ниско кръвно, все неща които налагат хранене сутрин, часът на първо хранене може да се издърпа по-рано, без това да пречи на резултатите от режима. Същото важи и за вечерята. Дадените часове за хранене са примерни. Важното в случая е да се спазва режима и да се избегне максимално рискът от провал.

Не. Докато желаете да постигнете пълна и постоянна кетоза, в която тялото се превръща в денонощна машина за горене на мазнини, храната трябва да бъде приготвена вкъщи. Рецептите са опростени максимално. Във всеки един абонамент са дадени много варианти за замяна. Целта е всеки да спазва по свой вкус, възможности и наличност на продукти. Запомнете! Тайната е в организацията и мотивацията. В началото е напълно нормално да ви се стори по-сложно и объркано. С всяко ново нещо е така. Но ви гарантирам, че само за седмица ще свикнете и чудите как по-рано не сте започнали тази промяна.

You cannot copy content of this page