Виола е една от дамите, които спазват моето кето.

1 мин. време за четене

Виола е една от дамите, които спазват моето кето. Това е нейната трансформация -14кг за 3 месеца. Десетки сантиметри свалени от талия, ханш, бедра. Страхотна си, момиче!!!
За първи път си позволявам да кача снимка на човек, който ми е пратил своята промяна. (разбира се имам позволение за това)
Ще използвам случая, за да направя малко разяснение защо Кето с Ерменкова е различно от повечето нисковъглехидратни, високомазнинни режими. И защо повтарям постоянно не гледайте само кантара. Гледайте тялото си!!! Рецептите, които споделям, фастовете, които са моя запазена марка и всичко, което съм изградила като правила в сайта не се базира на принципа 70%мазнини, 25%протеини, 5%въглехидрати. Имам си свое съотношение. Протеините са повече. Именно това е тайната на тази фит визия, която се изгражда на режима. Протеинът не позволява тялото да разгради мускула и да увисне. Но не трябва и да се прекалява с него, за да не се превръща в глюкоза. Перфектният баланс, с който топим мазнини и правим форми. Всеки 1кг свален по моя начин е чиста мазнина, защото храним мускула, а използваме мазнината за гориво.
Благодаря на всички, които са с мен! Дали сте тук, дали сте регистрирани в сайта, или сте ме наели за онлайн коучинг, всички сте част от моето изграждане. И сте важни за мен. Обещавам ви, че ще дам огромен принос за борбата с този хранителен порок. Защото аз МРАЗЯ диети. Спазвала съм 22 години. Знаете ли колко дни и нощи са това. Знаете ли колко сълзи и провали са?! Безброй. Повече НЯМА да страдам. Приемам го като призвание. Може да е смешно на някого, но за мен е най-голямото нещо, което съм сътворила. ❤️

Вашият коментар

You cannot copy content of this page